HTML

energiatanusitvanyzoldkartya

Kell energia tanúsítvány. Hogy hogyan legyen, miért legyen, kérdéseim vannak és itt kapok rá választ. Mert megérdemlem és mert gyorsan kell. Megírjuk, hogy mi milyen problémákkal találkoztunk eddig, meg Te is írd meg, hogy neked milyen kérdésed van.

Friss topikok

energia tanúsítás

2012.02.25. 19:09 handle

 A legtöbbet feltett kérdés most, hogy kell-e energia tanúsítvány 50m2 alatti lakáshoz. Hát kell. A törvény 50m2 alatti ingatlanról beszél, ahhoz nem kell lakás zöldkártya. (másnéven energetikai audit vagy energetikai tanúsítvány). De egy bérházhoz,amiben van egy lakás, ahhoz kell. Ez logikus is, a jogalkotó szándéka sem lehet az, hogy egy hatalmas ház, amiben kis lakások vannak, kivétel legyen. A szabályozást nem másolom be, mert azt máshol is megtalálod. De az a fontos, hogy meg kell csináltatni, mert szabálysértési bírság szabható ki az eladóra, illetve a vevő később erre hivatkozva beperelhet. Erről majd a következő posztban. Itt tudunk neked segíteni, egyszerű, egy összegű szolgáltatással. Mert rájöttünk, hogy mindenki össze vissza beszél, hogy mi mennyi: www.energiatanusitvanyzoldkartya.hu 

Szólj hozzá!

Címkék: lakás energia zöldkártya energetikai tanúsítvány tanúsítás

A bejegyzés trackback címe:

https://energiatanusitvanyzoldkartya.blog.hu/api/trackback/id/tr704203908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása